«Από τις πλατείες στο άρθρο 120 του Συντάγματος»

Κανένα σχόλιο

Συμμετέχουμε δυναμικά στην εκδήλωση

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Μινουδάκης και Κώστας Ποθουλάκης , έκαναν την ακόλουθη δήλωση:Πολλές φορές στην ιστορία, οι Έλληνες   ανταποκρίθηκαν στην εθνική ανάγκη. Πρώτα λίγοι και πρωτοπόροι, μετά περισσότεροι. « Είμαστε δυο, είμαστε τρεις …» έγραψε ο Μίκης, δείχνοντας αυτόν τον δρόμο…  Οι λίγοι γίνονται περισσότεροι, το ρυάκι, ποτάμι, η ακτίνα …ήλιος.!

Σήμερα, στην εποχή της Νέας Κατοχής,  ο Λαός «εντέλλεται» από τη ζωή και την ιστορία να αντισταθεί και να νικήσει..

Με τις σκέψεις αυτές, με την πίστη ότι ο Λαός αναζητά ηγεσία, όχι για να τον χειραγωγήσει αλλά για να τον εμπνεύσει, να τον προσκαλέσει και να τον οδηγήσει, χαιρετίζουμε την πρόταση του συναγωνιστή Νότη Μαριά (που αποτελεί και μετεξέλιξη παλαιότερης πρότασης του Πάνου Καμμένου) για εγκατάλειψη της Βουλής και του συνόλου των κοινοβουλευτικών προνομίων , από τους αντιμνημονιακούς βουλευτές.

Ο Λαός χρειάζεται ηγεσία στην ενεργοποίηση του άρθρου «120» του Συντάγματος και η προαναγραφόμενη «εγκατάλειψη» εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα .

«ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» είναι ο τίτλος της μεγάλης πατριωτικής  εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο την  Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και  ώρα 19:00 ( Αίθουσα Παλιάς Λαχαναγοράς ), με ομιλητές τους Νότη  Μαριά, καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, Βουλευτής Ηρακλείου και  Κώστα Χρυσόγονο, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου  Νομικής Σχολής  ΑΠΘ.

Καλούμε κάθε κρητικό, δημοκράτη, πατριώτη, κάθε προβληματισμένο και αγανακτισμένο πολίτη του τόπου μας να συμμετέχει  στην εκδήλωση για να στείλουμε , όλοι μαζί, μήνυμα Αντίστασης και Νίκης, στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Από Κρήτης άρξασθε!

Μιχάλης Μινουδάκης, Κώστας Ποθουλάκης,

Μέλη εθνικού συμβουλίου Ανεξάρτητων Ελλήνων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live