Ανάπτυξη…μέχρι να ψοφήσεις

Κανένα σχόλιο

Ο κόσμος δεν έχει βαρεθεί μονάχα να πληρώνει φόρους,έχει βαρεθεί να δουλεύει και να αποτελεί κομμάτι του μεγάλου κοπαδιού που λέγετε «μοισθωμένοι σκλάβοι» καταδικασμένοι να παράγουν για να καταναλώνουν.Έχει βαρεθεί να παριστάνει τον σωλήνα της χέστρας και του νηπτήρα που καταπείνει τα πάντα με ταχύτητα και καταλήγει καρφί στον βόθρο. Και σαν να μην φτάνει αυτό έχουμε φτάσει και στο παράδοξο «πρέπει να καταναλώνουμε για να παράγουμε» και όχι στο παλιό «παραγουμε για να καταναλώνουμε».Ανιγουέι..τρελά πράγματα συμβαίνουν.

clip_image001Με λίγα λόγια,είναι σαν να σου λένε ότι πρέπει να χέζεις συνεχώς,όπως οι μαϊμούδες,ότι αφοδεύεις να το τρως και να λες από πάνω ότι είσαι και ευτυχισμένος! Με το στανιό γίναμε ο μεταβλητός παράγοντας της οικονομίας! Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους,δεν είμαστε ούτε καν άνθρωποι!

"Sponsored links"

Έχουμε υποβαθμιστεί στην κατηγορία των «καταναλωτών». Και για να κλείσουμε πανηγυρικά την υπάρξή μας έχουμε και τον λεγόμενο «ελεύθερο χρόνο»,η κοροϊδία πάει σύνεφο δηλαδή.Ακόμα και αυτός ο χρόνος είναι υποχρεωτικός,είδος προς κατανάλωση, θυσιασμένος στον βωμό της παραγωγής και του χρήματος. Όχι πέστε μου, έχει αποφασίσει ποτέ κανένας να μποϊκοτάρει τις διακοπές πακέτο?Ναι ναί,μιλάω γι αυτές τις διακοπές που υποχρεωτικά πρέπει να καταναλώσουμε και να πληρώσουμε.

Και για να μην έχουμε παραισθήσεις,η μοναδική ελευθερία που μας έχει μείνει είναι η οικονομία με τον παράδοξο μηχανισμό της, «Να παράγεις, να καταναλώνεις μέχρι να ψοφίσεις».

Πηγή: maramenasyka.wordpress.com/

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις