“Άγιοι Βασίληδες παντού”: Celebrities στηρίζουν το Santa Run στα Χανιά | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Santa Run Χανιά και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία πληθαίνουν και οι γνωστοί και λιγότερο γνωστοί που δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν ή να στηρίξουν την εκδήλωση.

Σε σχετικό δελτίο τύπου η διοργανώτρια ομάδα του event αναφέρει:

Η μέρα του 5ου Santa Run, η 27η του Δεκέμβρη, είναι πια πολύ κοντά μας, νοιώθουμε ήδη τη ζεστασιά και τη χαρά της πιο γιορτινής μέρας του χρόνου για τα Χανιά μας. Την νοιώθουν μαζί μας πολλοί άνθρωποι, από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, κι αυτό δεν είναι υπερβολή, είναι πραγματικότητα.

"Sponsored links"

Το Santa Run πραγματικά ενώνει με τον πιο δυνατό δεσμό, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, χιλιάδες ανθρώπους. Ανάμεσα σ’ αυτούς και αρκετοί από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να λέμε «επώνυμους», αν και για το Santa Run έχουμε όλοι ένα όνομα, είμαστε οι Άγιοι Βασίληδες!

Δείτε φωτός με celebrities μου με πλακάτ δηλώνουν τη στήριξή τους στο 5o Santa Run:

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις