Άδειες για 2 νέα ξενοδοχεία σε Χανιά και Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Άδειες για δύο νέα ξενοδοχεία στη Κρήτη χορήγησαν οι αρμόδιες αρχές.

Η Διεύθυνση υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Χανίων χορήγησε άδεια δόμησης για την ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων κλασσικού τύπου δυναμικότητας 132 κλινών της εταιρείας I.B.D.P.s.r.o. εκτός του οικισμού Γεράνι στο Δήμο Πλατανιάς.

Η Διεύθυνση υπηρεσίας δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης χορήγησε άδεια δόμησης για ξενοδοχείο δύο ορόφων με σοφίτες και πισίνα στην εταιρεία LA STELLA Ξενοδοχειακή και Τουριστική Α.Ε. σε περιοχή εν μέρει εντός και εν μέρει εκτός οικισμού Πλατανιά.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις