Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Σαουδικής Αραβίας επιχειρούν τουριστικοί επιχειρηματίες της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Σαουδικής Αραβίας επιχειρούν τουριστικοί επιχειρηματίες της Κρήτης όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ. Έχουν ήδη αρχίσει επαφές με πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες, αφού ο στόχος είναι μέσα στην επόμενη διετία να δρομολογηθούν απευθείας πτήσεις τσάρτερ προς το Ηράκλειο, αλλά και να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών που θα περιλαμβάνει τη μεταφορά και το ξενοδοχείο.

Στην προσπάθεια αυτή, σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρει ο Ελληνας πρέσβης στο Ριάντ, κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου.
Για το νέο αυτό εγχείρημα μίλησε ο πρώην πρόεδρος των ξενοδόχων του Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται εκεί και έχει επαφές με τουριστικούς φορείς : “Οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται για κοντινές πτήσεις στην Ευρώπη και είναι μια αγορά που τη θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική. Βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο Ριάντ, συναντηθήκαμε με τον πρέσβη κ. Πολυχρονίου, ο οποίος μας πρόσφερε την πολύτιμη βοήθειά του σε επίπεδο επαφών,συναντηθήκαμε επίσης με τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, αλλά και αεροπορικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για μια τέτοια συνεργασία”.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, οι Σαουδάραβες ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες, όπως είναι η Ελβετία, η Αυστρία κ.ά., αλλά τους προσελκύει ένας μεσογειακός προορισμός, όπως η Ελλάδα που προσφέρεται για καλοκαιρινές διακοπές. Ο σχεδιασμός που γίνεται είναι σε πρώτη φάση να πραγματοποιούνται 1-2 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς το Ηράκλειο, από το Ριάντ, την Τζέντα ή άλλες πόλεις που έχουν μεγάλα αεροδρόμια με αεροπλάνα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Σαουδική Αραβία.

"Sponsored links"

Ο τουριστικός επιχειρηματίας ανέφερε ότι θα ενημερώσει ξενοδόχους της Κρήτης για τις προοπτικές που υπάρχουν και θα συζητήσουν το θέμα της συνεργασίας μαζί τους, ώστε να έχει επιτυχία το άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά. Να σημειωθεί ότι ο χρόνος της πτήσης υπολογίζεται στις 2 ώρες και το συνολικό κόστος του τουριστικού πακέτου μαζί με τη διαμονή στα 1.500-2.000 ευρώ κατ’ άτομο.

εφημερίδα Πατρίς

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.