16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Άνω-κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Γραμματικάκη

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου η πληροφορία ότι ο Γιώργος Γραμματικάκης ενδέχεται να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλόγιμη θέση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για μια τέτοια απόφαση, επισημαίνοντας ότι ο κ. Γραμματικάκης δεν έχει αναφορές στην αριστερά.

Επίσης, σημειώνουν ότι σε αντίθεση με τον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος βγήκε μπροστά στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Γραμματικάκης είχε κρατήσει μια αμφιταλαντευόμενη στάση.

Του καταλογίζεται, δε, ότι το 2014, ενώ είχε κυκλοφορήσει έντονα ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος μπήκε στην ευρωλίστα του Ποταμιού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ απειλούν ακόμα και με παραιτήσεις.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ