Άρης Παπαδογιάννης: Αυτές είναι οι νέες αντιλήψεις με… Ραντεβού στα Γουναράδικά – Απολογήθηκε ο Μιχάλης Καλογριδάκης

Κανένα σχόλιο

Ο κ. Άρης Παπαδογιάννης με κείμενο που έστειλε και στην εφημερίδα μας αναφέρεται σε ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Καλογριδάκη με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Σημανδηράκη “Για τα Χανιά”, στην οποία, όπως αναφέρει κατέληγε με την φράση “Ραντεβού στα Γουναράδικα”.

Γράφει ο κ. Παπαδογιάννης:

Με μια φράση «σήμα κατατεθέν» του Άρη Βελουχιώτη, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Σημανδηράκη «Για Τα Χανιά» Μιχάλης Καλογριδάκης – ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί και την «συνέχεια» Βάμβουκα με νέα ταμπέλα στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων – έκλεισε το διαδικτυακό ευχαριστήριό του προς τους πολίτες που τον ψήφισαν την περασμένη Κυριακή.

"Sponsored links"

Λίγα λεπτά αργότερα, η επίμαχη φράση «Ραντεβού στα Γουναράδικα» είχε εξαφανιστεί ως δια μαγείας αλλά επί της ουσίας η κίνηση αυτή αποτελεί τον «προάγγελο», για τις πολυδιαφημισμένες «νέες αντιλήψεις» που φέρνουν κάποιοι στο δήμο Χανίων.

Το ίδιο ακριβώς ραντεβού να θυμίσουμε, είχε κλείσει το 2103 και  ο… αναρχοαυτόνομος τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου πολέμου, μέσα στην βουλή. Η υιοθεσία μιας τέτοιας φράσης – πρακτικής ως εκ τούτου, δείχνει να δημιουργεί προφανώς και νέα δεδομένα για το σκεπτικό που διαμορφώνεται στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Οι πολίτες των Χανίων δεν πρέπει να ξεχάσουν και κάτι ακόμη: Το… ραντεβού αυτό «κλείστηκε» από τον κ. Καλογριδάκη, ενώ δεν είχαν περάσει ούτε καν 24 ώρες, από το άτυπο «δαχτυλίδι» που φρόντισε να δώσει στον πλέον «ροζ- κόκκινο» υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο απερχόμενος Τάσος Βάμβουκας αλλά και λίγο μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση έμμεσης στήριξης του κ. Γιάννη Σαρρή ο οποίος αποτελούσε την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά .

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει εδώ και τώρα να απαντήσει αν δικαιολογεί, υιοθετεί και εξακολουθεί να βρίσκει λόγους να συμπορεύεται με στελέχη που πρεσβεύουν τέτοιες αντιλήψεις που διχάζουν τους πολίτες των Χανίων .

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει εδώ και τώρα να απαντήσει αν ο κ. Καλογριδάκης και τα «Ραντεβού στα Γουναράδικα» αποτυπώνουν τις νέες ιδέες και αντιλήψεις «Για τα Χανιά»…

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει να απαντήσει εδώ και τώρα αν ο κ. Καλογριδάκης έχει θέση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και στις «συνέργειες» που επιβάλει ο Κλεισθένης για την επόμενη ημέρα στο δήμο Χανίων.

Ο κ. Σημανδηράκης πρέπει να ξεκαθαρίσει στους πολίτες των Χανίων αν το πρώτο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στο δήμο Χανίων με την «απλή αναλογική», χωράει «Ραντεβού στα Γουναράδικα» και επιστροφή στις πιο μαύρες μέρες της ελληνικής ιστορίας…;

Η κυβίστηση Καλογριδάκη λίγη ώρα αργότερα από την εξαφάνιση της επίμαχης φράσης από την ανάρτηση του, με την αιτίαση ότι «αυτή δεν εκφράζει ούτε τον ίδιο, ούτε το συνδυασμό του και την προσπάθεια τους», δεν πείθει κανένα και η αποπομπή του αποτελεί για την ομαλή λειτουργία του νέου δημοτικού συμβουλίου αλλά και για τον κ. Σημανδηράκη, «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ»

Απολογήθηκε ο Μιχάλης Καλογριδάκης

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μιχάλης Καλογριδάκης δεν αρνήθηκε ότι έγραψε αυτή τη φράση όμως την ανακάλεσε άμεσα ενώ στο κείμενο προσέθεσε και το παρακάτω υστερόγραφο:

«Θα ήθελα απολογηθώ για την αρχικά, τελική φράση του παρόντος post. Δεν υιοθετώ την ιστορική προέλευση της φράσης αυτής, αλλά ούτε και τις πολιτικές προεκτάσεις της. Σε καμία περίπτωση αυτή η φράση αυτή δεν εκφράζει ούτε εμένα, ούτε τον συνδυασμό και την προσπάθεια μας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις