Άρση απαγορευτικού – Φεύγουν τα πλοία

Κανένα σχόλιο

Έληξε το απαγορευτικό απόπλου λόγω των θυελλωδών ανεμών και τα πλοία θα ξεκινήσουν τόσο από τον Πειραιά όσο και από τη Σούδα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση καλό θα είναι όσοι έχουν προγραμματίσει ταξίδι σήμερα να επικοινωνήσουν με τα λιμεναρχεία καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση των Μινωικών Γραμμών, το δρομολόγιο από την Σούδα για τον Πειραιά θα πραγματοποιηθεί στις 4 το μεσημέρι.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις