Αναφορά Μ. Σκουλάκη στη Βουλή για άδειες φωτοβολταϊκών στη Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χ. Φώλια κατέθεσε χθες στη Βουλή ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης με την οποία επισημαίνει πως «η νέα νομοθετική ρύθμιση του ΥΠΑΝ ανατρέπει τους όρους και τις προϋποθέσεις με τις οποίες έγινε η εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκατοντάδες επενδυτές στην αγορά των Φωτοβολταϊκών, δημιουργεί ασαφές επενδυτικό κλίμα και δυναμιτίζει τον ενεργειακό σχεδιασμό ιδιαίτερα της Κρήτης» σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Φωτοβολταϊκών.

Ο κ. Σκουλάκης ζητάει από τον κ. Φώλια να ληφθούν υπόψη στον προγραμματισμό του ΥΠΑΝ, οι προτάσεις του Παγκρήτιου Συνδέσμου Φωτοβολταϊκών ενώ παράλληλα ζητά να ενημερωθεί για το σχεδιασμό του Υπουργείου για την αγορά Φωτοβολταϊκών στη Κρήτη.

"Sponsored links"

Αναφορά για οφειλές ΟΠΑΔ

Αναφορά προς τους Υπουργούς Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο και Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη κατέθεσε επίσης χθες στη Βουλή ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, με την οποία θίγει το ζήτημα της καθυστερημένης απόδοσης των οφειλομένων χρημάτων από πλευράς ΟΠΑΔ στους συμβεβλημένους ιατρούς του Ν. Χανίων, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει σε κινητοποιήσεις από πλευράς ιατρικού συλλόγου (και οι οποίες μεταξύ άλλων προβλέπουν και διακοπή των συμβάσεων) και ερωτά τους συναρμόδιους υπουργούς για τις ενέργειες τους προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απόδοση των οφειλομένων από τον ΟΠΑΔ στους συμβεβλημένους ιατρούς του Ν. Χανίων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις