Απάντηση ΥΕΝ σε Μ. Σκουλάκη: Προωθείται η συγκρότηση εκλεκτορικών σωμάτων για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού

Κανένα σχόλιο

Απάντηση από Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Καμμένο έλαβε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης αναφορικά με το θέμα της μη συγκρότησης εκλεκτορικών σωμάτων για την επιλογή εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού. Όπως σημειώνεται στην απάντηση του κ. Καμμένου «προωθείται σχέδιο ΚΥΑ για τη συγκρότηση ενός 5μελούς εκλεκτορικού σώματος για τις ειδικότητες Μηχανολόγων Μηχανικών, Ναυπηγών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ.

Για τις λοιπές ειδικότητες τα αρμόδια εκλεκτορικά σώματα επιλογής θα συγκροτηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης του υπηρετούντος εκπαιδευτικού προσωπικού των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) στις βαθμίδες που θεσπίσθηκαν με το άρθρο 5 του ν. 3450/2006, δεδομένου ότι τα εκλεκτορικά σώματα απαρτίζονται από εκπαιδευτικούς των ΑΕΝ ίδιας ή συγγενούς ειδικότητας με αυτή των κρινόμενων και ίδιας ή ανώτερης βαθμίδας αυτών» και επισημαίνεται πως «η παραπάνω διαδικασία ένταξης των υπηρετούντων βρίσκεται σε εξέλιξη».

"Sponsored links"

Τέλος, συμπληρώνεται πως «για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των ΑΕΝ προβλέπεται η πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων με ωριαία αντιμίσθια» και πως «οι σχετικές θέσεις έχουν προκηρυχθεί και αναμένεται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού για το διδακτικό έτος 2008-2009».

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις