Στα Χανιά σήμερα ο Θανάσης Νάκος

Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με τοπικούς φορείς για ενημέρωση της πορείας αποκατάστασης των ανεξέλεγκτων χωματερών. Στα Χανιά μετέβη χθες ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος, με την ιδιότητα του Προέδρου της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, όπου θα συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αποκατάστασης των ανεξέλεγκτων χωματερών και την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων Κρήτης.

Ο κ. Νάκος θα προεδρεύσει, σήμερα, σε σύσκεψη με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα, τους Νομάρχες, τους Προέδρους ΤΕΔΚ και τους εκπροσώπους των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Κρήτης. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών αμέσως μετά, στις 12.30 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις