Μονάδα χορήγησης υποκατάστατων σύντομα στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει η δημιουργία Μονάδας χορήγησης υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ στο Ηράκλειο με την έκδοση της σχετικής Πολεοδομικής άδειας, η οποία και βρίσκεται στη διάθεση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Τη σχετική άδεια διαβίβασε χθες, Δευτέρα 7 Ιουλίου, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Νίκος Κεφαλογιάννης, στον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ. Γ. Φωτεινόπουλο, καθώς και στην απερχόμενη Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, κ. Πόπη Πατεργιαννάκη. Ομίλου που έχει αναλάβει την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του έργου.

drugs Η χωροθέτηση και η μελέτη του έργου έχουν ήδη εκπονηθεί από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, η οποία θα αναλάβει σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, τη στελέχωση με ανθρώπινο εξειδικευμένο δυναμικό και τη λειτουργία της Μονάδας. Αρχικά με την έναρξη λειτουργίας της, που προβλέπεται στο τέλος του έτους, η Μονάδα αναμένεται ότι θα έχει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υγείας σε 50 έως και 100 χρήστες ουσιών.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live