Απάντηση του βουλευτή Στέλιου Νικηφοράκη στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ινναχωρίου σχετικά με την περιοχή του Ελαφονησίου

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντή, θα αποφύγω (μετά δυσκολίας ομολογώ), για λόγους προφανείς και αυτονόητους να σχολιάσω το ύφος και το περιεχόμενο (;) του ομοφώνου (παρακαλώ…) ψηφίσματος, το οποίο (μου) εξαπέλυσε κατακέφαλα σε έκτακτη (!!!) συνεδρίασή του, το μεσημέρι (ντάλα ο ήλιος) της Κυριακής το Δημοτικό Συμβούλιο του Ινναχωρίου.

nikifg Εξάλλου, πιστεύω κύριε Διευθυντή ότι η κοινή γνώμη των Χανίων είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συγκρίνει θέσεις και επιχειρήματα για το υπό συζήτηση θέμα του Ελαφονησίου και να καταλήξει σε κάποια πρώτα συμπεράσματα.Στους σοφούς νομομαθείς δημοτικούς άρχοντας των εννιά χωριών ένα και μόνο πράγμα τολμά η ελαχιστότητά μου, εν κατακλείδι, να επισημάνει: «τη νομοθεσία δεν πρέπει να την αξιολογούμε υπό το πρίσμα των καλών που θα επιφέρει αν εφαρμοστεί σωστά, αλλά υπό το πρίσμα των δεινών που θα δημιουργήσει ένα εφαρμοστεί λάθος».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις