Υπογράφηκε η συμπληρωματική σύμβαση του φράγματος Βαλσαμιώτη

Κανένα σχόλιο

Υπογράφηκε χθες το απόγευμα στις 7:00 στη Νομαρχία Χανίων από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης και Πρόεδρο του ΟΑΔΥΚ κ. Σεραφείμ Τσόκα, καθώς και τους αναδόχους του έργου η συμπληρωματική σύμβαση του φράγματος Βαλσαμιώτη. Η σύμβαση των 8,4 εκ. ευρώ από Εθνικούς Πόρους συμπληρώνει τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου ύψους 28 εκ. ευρώ και θα διατεθούν για τις αναγκαίες εργασίες ώστε να κατασκευασθεί ένα ασφαλές φράγμα.

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι αυτές που προβλέπει η μελέτη που έγινε μετά από υποδείξεις των ειδικών συμβούλων, του Π. Μαρίνου καθηγητή ΕΜΠ, του κ. Ζ. Αγιουτάντη καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης, συμβούλων από το ΤΕΙ Κρήτης και του ειδικού Καναδού φραγματολόγου Β. Μίλιγκαν. Το φράγμα με την ολοκλήρωσή του θα συγκεντρώνει 6 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις