Ο Πλατανιάς χωρίς αγροτικό γιατρό

Κανένα σχόλιο

Την περασμένη Τετάρτη στο αγροτικό ιατρείο του Πλατανιά περίμεναν μέχρι και το μεσημέρι είκοσι περίπου κάτοικοι για να τους γράψει ο γιατρός τα απαραίτητα φάρμακα κι έφυγαν φοβούμενοι ότι η επίσκεψη γιατρού θα συνεχιστεί για κάποιο διάστημα όπως έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Ο Πλατανιάς είναι το πρώτο τουριστικό κέντρο στο Ν. Χανίων με σημαντικό αριθμό οικονομικών μεταναστών, αλλά και με αρκετούς ντόπιους τουρίστες κι όχι μόνο δεν δικαιολογείται η έλλειψη γιατρού μια φορά την βδομάδα αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα να υπάρχει επίσκεψη γιατρού.

Απαίτηση των κατοίκων που έχουν ανάγκη την επίσκεψη γιατρού είναι να μην επαναληφθεί ούτε για μια ακόμα εβδομάδα η απουσία του , για να μην αναγκάζονται εκτός από το ποσοστό που πληρώνουν για την χορήγηση των φαρμάκων να πληρώνουν ξεχωριστά για την έγκριση τους και ιδιωτικό γιατρό . Απαίτηση απόλυτα δικαιολογημένη την οποία θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι αρμόδιοι.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις