Ξεκινάει το ταξίδι του ΤΤ σε όλη την Ελλάδα: Το λεωφορείο ΤΤ επισκέπτεται πρώτα την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχοντας ως στόχο την προώθηση των νέων προϊόντων και ειδικότερα του νέου αποταμιευτικού καταθετικού λογαριασμού «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» Ξεκινάει από την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008 , μια ειδική καμπάνια η οποία περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο ΤΤ πρόκειται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ψυχαγωγία και την ενημέρωση μικρών και μεγάλων. Το Ταξίδι του λεωφορείου ξεκινάει από την Κρήτη όπου είχε ιδρυθεί το πρώτο κατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ανοικτούς χώρους και θα περιλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις με δώρα και happening. Βασικός στόχος της ειδικής καμπάνιας είναι η μύηση των παιδιών στην έννοια της αποταμίευσης και η ενημέρωση των γονέων για το νέο καταθετικό αποταμιευτικό λογαριασμό «ΜΕΓΑΛΩΝΩ», μέσω του οποίου μπορούν να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί τους – ανοίγοντας τον λογαριασμό – να διπλασιάσει τις αποταμιεύσεις του.

"Sponsored links"

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Χανιά, Πέμπτη 21 Αυγούστου ώρα 19.00 στο χώρο μπροστά από τη Δημοτική Αγορά.
  • Ρέθυμνο, Παρασκευή 22 Αυγούστου ώρα 19.00 στο χώρο της παραλίας
  • Ηράκλειο , Σάββατο 23 Αυγούστου ώρα 19.00 στην πλατεία Ελευθερίας
  • Ν. Αλικαρνασσό, Δευτέρα 25 Αυγούστου ώρα 19.00 εγκαίνια του καταστήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Ικάρου 71).
  • Ιεράπετρα, Τίτη 26 Αυγούστου, ώρα 19.00 στην παραλία Ιεράπετρας πίσω από το Δημαρχείο.

Το Λεωφορείο του ΤΤ θα είναι εκεί και θα σας περιμένει. Για πληροφορίες σχετικά με το νέο αποταμιευτικό καταθετικό λογαριασμό «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» τηλεφωνήστε στο 800 500 10 10 ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις