«Βουρ και τους φάγαμε!!!»

Κανένα σχόλιο

Αγαπητέ Κύριε Διευθυντά, Με αφορμή κρίσεις και επικρίσεις των τελευταίων ημερών και όχι μόνο για την Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, επιτρέψτε μου να σχολιάσω τα παρακάτω: Η Εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε μέσα από τις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας με αφορμή του θλιβερού περιστατικού του ναυαγίου του οχηματαγωγού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για να καλύψει πρωτίστως την εποχή εκείνη την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και να μην ξαναθρηνήσουμε ποτέ πια άλλου είδους τέτοια περιστατικά. Η πορεία της ΑΝΕΚ μέχρι που εισήχθη στο χρηματιστήριο Αθηνών λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας και πιο γνωστή στα εναλλασσόμενα συμφέροντα των εποχών. Η εισαγωγή στο χρηματιστήριο έγινε κανονικότατα. Τα νέα πλαίσια και οι κανόνες αλλάζουν με βάση τα συμφέροντα και τα νέα δεδομένα.

Και ξαφνικά…. εισβάλουν στην Εταιρεία όλοι οι κακοί άνθρωποι(;) που δεν με ενδιαφέρει πως λέγονται (ντόπιοι όμως) και προσπαθούν από τότε να ληστέψουν τα πορτοφόλια μας(!), να μας πνίξουν στα φουρτουνιασμένα κύματα με τα σάπια καράβια τους(!), να μας εκμεταλλευτούν όπου μπορούν και όπως μπορούν(!), να απολύσουν τους 1500 εργαζομένους(!), γιατί σε λίγο καιρό και να το θυμηθείτε, θα βγουν οι αυτόματοι πιλότοι που θα τους αντικαταστήσουν όλους αυτούς να, να, να….

"Sponsored links"

Όλοι αυτοί λοιπόν οι νεοδιοικούντες εμποδίζουν κάποιους άλλους καλούς ανθρώπους(!) να έρθουν στα Χανιά με τα νέα και υπερσύγχρονα καράβια τους, που οι τιμές τους έχουν να κάνουν και με το πιο φτωχό πορτοφόλι(!) και που τα ολίγα χρήματα που θα κερδίζουν θα τα επιστρέφουν με την κοινωνική τους πολιτική(!) σε (Ιδρύματα, Αθλητισμό, Πολιτισμό, αναξιοπαθούντες συμπολίτες κ.α.).

Όλα αυτά με κάνουν να σκέφτομαι πονηρά και κακόπιστα γι’ αυτούς τους κακούς ανθρώπους(;) που διοικούν σήμερα την ΑΝΕΚ LINES. Υπάρχουν όμως και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις στον τόπο μας που διοικούνται από κακά και βλαβερά άτομα για το κοινωνικό σύνολο!!!. Γι’ αυτό θα πρότεινα «βουρ να τους φάμε κι αυτούς!!!».Μπορούμε..

Με λίγη προσπάθεια ακόμα, μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας!!!.

Ο Καζαντζάκης έλεγε ότι : «εμάς τους Έλληνες μας τρώει η ψείρα. Είναι καιρός πια να την λιώσουμε αυτή τη ψείρα».

Με λίγα λόγια. Δεν πιστεύω ότι το όποιο πρόβλημα λύνεται με ανακοινώσεις και επιστολές, κι ας έχω πέσει και ’γω στην ίδια παγίδα, αλλά με διεξοδικές συζητήσεις και κατανοήσεις από τους αρμόδιους.

Καλή Ανάσταση
Με ειλικρινή διάθεση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ

Υ.Γ. Όλοι αυτοί οι «κακοί άνθρωποι» της ΑΝΕΚ LINES χρηματοδοτούν γενναία πέντε χρόνια τώρα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης που όλοι μας πιστεύω είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις