Έβαλαν τον πεντοζάλη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα από το Ηρακλειο της Κρήτης οτι “εμείς θα παίζουμε τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη” εξαιτίας του δυνατού συμβολισμού της μπήκε στο στόχαστρο πολλών σοβαρών και μη σχολιαστών οι οποίοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως αλαζονικό τον κ. Τσίπρα ειρωνευόμενοι κατά πόσο είναι εφικτή η τιθάσσευση των αγορών.

Όμως παρά τις αντιδράσεις, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμένουν. Και στο τέλος της πρώτης προεκλογικής εκδήλωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Cine Κεραμικός, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποχαιρετούσε τους συγκεντρωμένους πολίτες με τα λογια “και με τη νίκη”, από τα ηχεία της αίθουσας άρχισε να ακούγεται ο “πεντοζάλης”.

Ο παρευρισκόμενος κόσμος στο άκουσμα της μουσικής ενθουσιάστηκε, σηκώθηκε από τις θέσεις του και άρχισε να χειροκροτά ρυθμικά.

"Sponsored links"

Αν μη τι άλλο, ο πεντοζάλης, ταιριάζει στις μάχες που θα ακολουθήσουν, αφού είναι πολεμικός χορός. Κι από ότι φαίνεται, ήρθε για να μείνει.

Δείτε το βίντεο:

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις