Έβγαλαν τα κολωνάκια από τμήμα της Χάληδων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Μετά από διαμαρτυρίες πολιτών αλλά και καταστηματαρχών μέρος από τα κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί επί του πεζόδρομου της Χάληδων απομακρύνθηκαν.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα κολωνάκια έχουν φύγει από τμήμα της Χάληδων.

Να σημειώσουμε ότι αρκετοί πολίτες λόγω του χρώματός τους που δεν είναι διακριτό από τον πεζόδρομο χτυπούσαν στα κολωνάκια τα πόδια τους με αποτέλεσμα να τραυματίζονται ενώ και καταστηματάρχες είχαν αντιδράσει για τα προβλήματα που δημιουργούσαν στην τροφοδοσία των καταστημάτων.

"Sponsored links"

Πάντως, κάποιοι έσπευσαν άμεσα να επωφεληθούν από την απομάκρυνσή τους αφού αυτοκίνητα άρχισαν ήδη να παρκάρουν σε σημεία του πεζόδρομου και ειδικά σε κάθετες οδούς, όπως η οδός Μπετόλο.

Δείτε τις φωτογραφίες και κρίνεται και μόνοι σας αν τελικώς ορθώς αφαιρέθηκαν τα κολωνάκια:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις