Έγινε κι αυτό… Υποψήφιος βουλευτής του Σώρρα έσκιζε αφίσες του ΚΚΕ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε καταγγελία προέβη η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις». Σύμφωνα με την καταγγελία, ο υποψήφιος του κόμματος του Σώρρα έσκιζε αφίσες του ΚΚΕ.

Διαβάστε την καταγγελία:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, καταγγέλλει  υποψήφιο Βουλευτή του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» που προφανώς ενοχλημένος από την προπαγάνδα του Κομμουνιστικού Κόμματος στα Χανιά, αποφάσισε να αποκαλύψει τα δημοκρατικά του αισθήματα, τόσο του ίδιου όσο και του πολιτικού του φορέα.

"Sponsored links"

Το εν λόγο άτομο εντοπίστηκε να σκίζει αφίσες και πανό του ΚΚΕ στην περιοχή του δήμου του Πλατανιά.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τις πρακτικές άλλων – μαύρων εποχών και σημειώνει: «Για μια ακόμη φορά τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και θα πέσουν στο κενό»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις