22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Έγκλημα στην Κέρκυρα: «Είχε την Αντζελίνα σκλάβα του»

Ημερομηνία:

«Την είχε σκλάβα του, ενώ την υποχρέωνε να δουλεύει στην οικοδομή και στα χωράφια για να της παίρνει τα λεφτά».

Αυτά και άλλα πολλά υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους γείτονες αλλά και συγγενικά πρόσωπα του 52χρονου καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνου της Κέρκυρας, οι οποίοι γνωρίζουν  την εφιαλτική ζωή που βίωνε κοντά του η άτυχη 29χρονη Αντζελίνα Πέτρου, η οποία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με μια σιδερένια σκύλα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος Αλέκος Πέτρου, που μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, φαίνεται ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά το παιδί του από την εποχή που εκείνο είχε εγκαταλείψει σε ηλικία 15 ετών την Αλβανία όπου διέμενε με τη μητέρα και τον πατριό της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, την υποχρέωνε να εργάζεται σκληρά πότε μαζί του στην οικοδομή και πότε στα χωράφια προκειμένου τα χρήματα από τα μεροκάματα να της τα παίρνει για δικό του όφελος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο τους κατά τη διάρκεια των τσακωμών ακούγονταν στη μικρή περιοχή της Αλεπούς στην Κέρκυρα.

Αυτό κατέθεσε μεταξύ άλλων και η νονά της 29χρονης Αντζελίνας, την οποία η άτυχη κοπέλα είχε σαν μητέρα της, με αποτέλεσμα να της εκμυστηρεύεται πολλά από αυτά που βίωνε. «Ύστερα από έναν τσακωμό τους τον Δεκέμβριο του 2017 μου είπε πως την είχε διώξει ο πατέρας της από το σπίτι και είχε κοιμηθεί έξω. Μάλιστα, επειδή κρύωνε και για να προστατευτεί από τη βροχή κοιμήθηκε στο κοτέτσι που είχε ο πατέρας της δίπλα από το σπίτι τους» ανέφερε η νονά της 29χρονης, στην οποία ο 52χρονος είχε πει ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει την κόρη του έτσι και τα έφτιαχνε με τον Αφγανό.

Η Αντζελίνα είχε καταγγείλει στον εισαγγελέα τους ξυλοδαρμούς από τον πατέρα της, καθώς πλέον φοβόταν για τη ζωή της. Αυτό εκτός από τη νονά της υποστήριξε στην κατάθεσή του και ο Αφγανός σύντροφός της, ο Αλί, στον οποίο η άτυχη κοπέλα είχε πει ότι ο πατέρας της την είχε δείρει αρκετές φορές όταν ζούσαν μαζί προτού τον γνωρίσει. Η κοπέλα του είχε πει επίσης ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πατέρα της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ