Έγκριση για ακόμα παραπάνω ξενοδοχεία στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Εγκρίσεις χορήγησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Χαλκιδική και Κρήτη.

H υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενέκρινε την αρχιτεκτονική μελέτη για την ανέγερση διώροφης ξενοδοχειακής μονάδας, με πισίνα, σε ακίνητο εντός του «ιστορικού τόπου» της Τοπικής Κοινότητας Αφύτου του Δήμου Κασσάνδρας, ιδιοκτησίας Χαρ. Ιντζίδη, σύμφωνα με τις τεχνικές εκθέσεις και τα αρχιτεκτονικά σχέδια που τις συνοδεύουν, επειδή ο όγκος και η μορφή της προτεινόμενης κατασκευής δεν προκαλούν βλάβη ή αλλοίωση στη φυσιογνωμία και στο χαρακτήρα του «ιστορικού τόπου» της περιοχής.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς – Δυτικής Κρήτης ενέκρινε γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο ξενοδοχείο Georgioupolis suites εντός Natura στη θέση Ασπρουλιανό Δήμου Αποκόρωνα  ιδιοκτησίας ΑΘΗΝΑ ΠΕΝΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αφορά προσθήκη στα κτίρια της πρώτης φάσης, δύο νέων κτιρίων δωματίων, όμοια με τα τρία ήδη εγκεκριμένα από την πρώτη φάση. Με την προσθήκη των δυο κτιρίων δωματίων, θα προστεθούν 40 νέα δωμάτια και 60 νέες κλίνες, έτσι ώστε η τελική δυναμικότητα του ξενοδοχείου, όπως θα διαμορφωθεί μετά την προσθήκη της δεύτερης φάσης, να είναι 104 δωμάτια και 160 κλίνες (από 64 δωμάτια και 100 κλίνες που ήταν η πρώτη φάση).

"Sponsored links"

tornosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις