Έκκληση για βοήθεια: Οκταμελής οικογένεια στην Κρήτη ζει από συσσίτια

Κανένα σχόλιο

Το δικό της δράμα βιώνει μία οκταμελής οικογένεια στην Αμμουδάρα που ζει από τα συσσίτια της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι και από τις φιλανθρωπίες των γειτόνων. Ο Παναγιώτης Στρατής με τους ανήμπορους γονείς, τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του ηλικίας από 4 μέχρι 13 ετών, απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς ο ίδιος αδυνατεί να δουλέψει και να τα βγάλει πέρα.

Η οικογένεια, που δεν έχει ούτε το ενοίκιο να πληρώσει, έχει ανάγκη από ρούχα και τρόφιμα, ενώ όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά στο λογαριασμό του Ciroelta Ταχυδρομείου: 1001004655-4.

Μπορούν ακόμα και να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6931256122 και 6998785765

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις