21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έκκληση Δήμαρχου Αποκόρων για τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης κάνει εκκληση προς τους πολίτες του Δήμου του για τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στην ανακοίνωση – έκκληση αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα κρούσματα πληθαίνουν,έχουν εμφανιστεί εξάλλου και στον Δήμο μας αλλά ευτυχώς σε πολύ μικρό βαθμό. Για την ανάσχεση του κύματος της πανδημίας αυτής σας καλώ να τηρούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα:

– Όλοι να φοράμε μάσκα παντού

– Να πλύνουμε σχολαστικά τα χέρια μας

– Να τηρούμε τις αποστάσεις,να μην συγχρωτιζόμαστε και να μην συνωστιζόμαστε.

– Να μένουμε σπίτι και να μην κυκλοφορούμε για κανέναν λόγο με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης ή κρυώματος που αντιμετωπίζουμε.

Ο Δήμος Αποκορώνου κλιμακώνει τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της πανδημίας και οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να εξυπηρετούν το κοινό αλλά πλέον μετά από τηλεφωνική
συνεννόηση και ραντεβού.

Πραγματοποιεί εξάλλου συνεχώς τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους,λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή μας και θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ό,τι σχετικό προκύψει στο μέλλον.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αποκορώνου είναι στην πρώτη γραμμή για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στην προσπάθεια μας να περιορίσουμε και να εξαλείψουμε τα κρούσματα στον Δήμο μας ζητούμε την συνδρομή σας. Η ατομική προσοχή,η αυτοπροστασία,η πρόληψη και η
υπεύθυνη στάση του καθενός από εμάς έχει καταλυτική σημασία.

Κανένα από τα προληπτικά μέτρα της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν θα αποδώσει αν εμείς οι ίδιοι δεν προσέχουμε τον εαυτό μας και τους οικείους μας και αν οι πολίτες δεν τηρούν τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Προσβλέπουμε στην επόμενη μέρα να είμαστε όλοι παρόντες και αλώβητοι από την επικίνδυνη αυτή πανδημία.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...