Έκτακτες αλλαγές στη λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Χανίων, λόγω εορταστικής αργίας

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και με βάση την κείμενη νομοθεσία, ανακοινώνεται ότι τα δύο ερχόμενα Σάββατα, 26/12/2020 και 02/01/2021, δε θα πραγματοποιηθούν οι λαϊκές αγορές στον Δήμο Χανίων, λόγω εορταστικής αργίας.

Παρ’ όλα αυτά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την προετοιμασία για τις γιορτινές ημέρες, η λαϊκή αγορά της Δ.Ε. Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά, θα μετατεθεί εκτάκτως για τις δύο Πέμπτες, 24/12/2020 και 31/12/2020, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα, από τις 07:30 έως τις 15:30. Τις ίδιες ημέρες, θα πραγματοποιείται κανονικά και η λαϊκή αγορά στη Νέα Χώρα.

Οι αλλαγές στις ημέρες λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αφορούν μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, ενώ με το πέρας της εορταστικής περιόδου το πρόγραμμα θα τηρείται ως είθισται.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις