Έκτακτη επιχορήγηση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά την πυρκαγιά στο χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ, μετά από τη φωτιά που σημειώθηκε χθες στο χώρο του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα σε χώρους που στεγαζόταν υπηρεσίες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και την ολοκληρωτική καταστροφή σε κάποιους από αυτούς, υπήρξε ενημέρωση σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό και τη σύμφωνη γνώμη του, δόθηκε εντολή για έκτακτη επιχορήγηση του Βενιζέλειου.

Το ύψος της επιχορήγησης θα καθοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και αφού ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται:

"Sponsored links"

Με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνεται εμπράκτως η άμεση αντιμετώπιση από την πολιτεία των συνεπειών της πυρκαγιάς, για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν, προκειμένου να αποκατασταθεί έγκαιρα η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Νοσοκομείου που σήμερα, έπειτα από το σχεδιασμό της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Βενιζέλειου, λειτουργούν σε χώρους που εκτάκτως διαμορφώθηκαν.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις