Έληξε η κατάληψη της μάσκας στις Βουκολιές

Κανένα σχόλιο

Άδοξο τέλος είχε η κατάληψη μικρής ομάδας μθητών στο Γυμνάσιο Βουκολιών.

Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές είχαν τη στήριξη ομάδας γονέων που μάλιστα φέρονται να συμμετείχαν στο μπλοκάρισμα της εισόδου του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου είχε απευθυνθεί στην αστυνομία – αφού για την κατάληψη δε λήφθηκε καμία απόφαση από το σώμα των μαθητών αλλά αποτελεί “πρωτοβουλία” λίγων που επέλεξαν έτσι να επιβάλλουν τη γνώμη τους – ενώ ο Δήμος Πλατανιά έστειλε εργάτη για το κόψιμο της κλειδαριάς κάτι που τελικώς δε χρειάστηκε αφού οι μαθητές πείστηκαν από μόνοι τους να σταματήσουν την κατάληψη.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις