22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ένα υπέροχο βίντεο που προβάλει την Κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό

Ημερομηνία:

Η σύμπραξη δύο νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και αγάπη για την Κρήτη οδήγησε στη δημιουργία ενός νέου καινοτόμου εγχειρήματος. Το Fabulous Crete “The Home” αποτελεί ένα δημιούργημα που αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού για το νησί μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Κρητική γαστρονομία και τον πολιτισμό. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει με τρόπο βιοματικό πολλές πτυχές της Κρητικής κουλτούρας, των παραδόσεων, της φιλοξενίας και της παγκοσμίως αναγνωρισιμης Κρητικής διατροφής. Να γευτεί τα προϊόντα της Κρητικής γης σε μοναδικούς συνδυασμούς και να έρθει σε επαφή με τον τρόπο ζωής των κατοίκων του νησιού απολαμβάνωντας ξεχωριστές εμπειρίες.

Η υπηρεσία προβολής και εκμάθησης Κρητικών συνταγών πραγματοποιείται σε ένα οίκημα του 19ου αιώνα, ανακαινισμένου βάση των αναγκών το οποίο διαθέτει δωμάτια που αποκαλύπτουν τον Κρητικό πολιτισμό στο πέρασμα των αιώνων και χώρους για τη δοκιμή Κρητικού κρασιού, κελάρι και κουζίνα. Η ανθοστολισμένη αυλή και οι κήποι που πλαισιώνουν το σπίτι παραπέμπουν στην Κρήτη μιας άλλης εποχής. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της Κρητικής διατροφής απεικονίζεται στο σκηνοθετικό προωθητικό βίντεο της υπηρεσίας. Μέσα απο την αληθινή ιστορία των δυο νέων προβάλλεται το νέο εγχείρημά τους με σεβασμό και αγάπη στις παραδόσεις και την ιστορία του νησιού.

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”

https://www.youtube.com/watch?v=PI6H1OjUHSY&t=3s”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...