28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ένα χρόνιο αίτημα βρήκε λύση: Βρέθηκε χώρος και προχωρά η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ένα αίτημα χρόνων, η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στα Χανιά, αίτημα που καρκινοβατούσε εδώ και χρόνια, λύθηκε τελικά χθες, μετά τη συνάντηση που είχε ο Διοικητής της 7ης Υ.Π.Ε Νίκος Ηγουμενίδης με στελέχη, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του Κέντρου στην περιοχή.

Με απόφαση του κ. Ηγουμενίδη παραχωρήθηκε ένας ισόγειος χώρος 150 τετραγωνικών μέτρων στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Σούδα, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ στα Χανιά, που λύνει το πρόβλημα στέγασης του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα το κομβικό του σημείου έχει ως αποτέλεσμα, γρήγορα και ευέλικτα το Κέντρο να μπορεί να καλύψει πλέον την Παλιά Πόλη, το Αεροδρόμιο αλλά και την Ανατολική πλευρά του νομού, φέρνοντας ανακούφιση σε εργαζόμενους και στελέχη του ΕΚΑΒ που βλέπουν να βελτιώνεται αισθητά η δυνατότητα παρέμβασης τους!

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...