Έντεκα χιλιάδες επισκέπτες κρουαζιέρας τις επόμενες ημέρες στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Έντεκα  χιλιάδες  επισκέπτες κρουαζιέρας αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στο λιμάνι της Σούδας. Συγκεκριμένα σήμερα 15/4/2017 κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο MEIN SCHIFF 3 με  2726 επιβάτες και 1018 άτομα πλήρωμα προερχόμενο από τον Πειραιά, ενώ τις επόμενες ημέρες η κατάσταση αφίξεων πλοίων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

16/4/2017            VENTURA

18/4/2017            CELESTYAL NEFELI

"Sponsored links"

20/4/2017            AEGEAN ODYSSEY

20/4/2017            MEIN SCHIFF 1  (έκτακτο)

23/4/2017            ALBATROS

24/4/2017            MEIN SCHIFF 3

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων κ. Κων/νος Μανωλικάκης, η Λιμενική Επιτροπή και το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων εύχονται σε όλους όσους συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση όλων αυτών των επισκεπτών κρουαζιέρας, αλλά και σε όλους τους Χανιώτες,  Καλό Πάσχα με υγεία, δημιουργικότητα και αλληλεγγύη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today