Έντι Ράμα: Ο πόλεμος δεν κερδίζεται αλλιώς – Στρατός στους δρόμους στην Αλβανία για τον κορονοϊό

Κανένα σχόλιο

Η κυβέρνηση της Αλβανίας κατεβάζει στρατό και αστυνομία στους δρόμους για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας που πήρε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό. Ο Έντι Ράμα ζήτησε συγγνώμη για τα μέτρα αλλά «ο πόλεμος με τον κορονοϊό δεν κερδίζεται διαφορετικά».

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα σε περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί ότι άτομα που βρέθηκαν στην Ιταλία και την Ελλάδα την τελευταία βδομάδα και δεν έχουν μπει αυτοβούλως σε καραντίνα, θα τιμωρούνται με πρόστιμο 5.000 ευρώ και δε θα επιτρέπεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αν δεν πληρώσουν το πρόστιμο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ανακοίνωσε επίσης ότι κλείνουν καφετέριες και ρεστοράν, όπως και άλλα πολυσύχναστα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα στην πρωτεύουσα τα Τίρανα και το Δυρράχιο και ακόμα ότι στις δυο αυτές μεγαλύτερες πόλεις θα σταματήσει η μεταφορά πολιτών με μέσα μαζικής μεταφοράς.

"Sponsored links"

Ο Έντι Ράμα στις ανακοινώσεις που έκανε στο Facebook ζήτησε συγγνώμη για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση αλλά «ο πόλεμος με τον κορονοϊό δεν κερδίζεται διαφορετικά».

reader.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις