Έντονη αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στην απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης για 2ώρη επέκταση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων

Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων σε έκτακτη συνεδρίαση του που πραγματοποιήθηκε στις 15/5/2018 είχε θέμα: Tην δίωρη επέκταση του ωραρίου στις τουριστικές περιοχές .

Με συντριπτική πλειοψηφία (εκτός από ένα μέλος του Δ.Σ), αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεση των μικρών εμπόρων και αυτοαπασχολουμένων στην επιχειρούμενη αλλαγή –παράταση του ωραρίου. Μια παράταση που θα έρθει να εντείνει τον άνισο ανταγωνισμό με τα μεγαλομάγαζα και τις πολυεθνικές σε βάρος των μικρών επιχειρήσεων.

Οι πολυεθνικές αλυσίδες απαιτούν χρόνια τώρα την παράταση του ωραρίου καθώς και την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας δυστυχώς βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες κυβέρνηση και αντιπολίτευση ,την τοπική διοίκηση (δήμους, περιφέρειες),αλλά και τις πλειοψηφίες των συνδικαλιστικών οργάνων ΕΣΕΕ και ΟΕΣΚ.

"Sponsored links"

Οι εκπρόσωποι μας στα παραπάνω συνδικαλιστικά όργανα (πλην της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων ) έχουν βάλει το χεράκι τους για το ξεθεμελίωμα των ωραρίων και την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Καλούμε την Περιφέρεια να μην υιοθετήσει την πλαστή πρόταση της ΟΕΣΚ , αφού η πλειοψηφία των εμπορικών συλλόγων είναι αντίθετη σε τέτοια μέτρα που στόχο έχουν την διάλυση της μικρής εμπορικής επιχείρησης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις