Ένωση Ξενοδόχων Χανίων: Να σταματήσει η ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση, να μπει μια τάξη στα τραπεζοκαθίσματα

Κανένα σχόλιο

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων απέστειλε επιστολή σε όλους τους δήμους του Νομού Χανίων σχετικά με την ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση διαφόρων εκδηλώσεων  που παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα  δημιουργώντας τεράστια ρύπανση και μία πολύ άσχημη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες του Νομού μας. Ζητά  την απομάκρυνσή τους και να   ανακοινωθούν  επικείμενες  κυρώσεις  για τέτοιες ενέργειες, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων .

Επίσης με επιστολή της ζητά  να μπει μία τάξη στα τραπεζοκαθίσματα σε όλο τον Δ. Χανίων, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παράπονα  από τους επισκέπτες μας αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του Νομού Χανίων.

Τέλος απέστειλε επιστολή στην περιφέρεια για την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των κλαδοκοπών  καθώς και το μάζεμα όλων των μπαζών κατά μήκος του ΒΟΑΚ – προς αποφυγήν ατυχημάτων ,  δεδομένου ότι ο όγκος των επισκεπτών που κινείται στον ΒΟΑΚ μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις