Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: “Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες όπου προφασίζονται γνωστό άτομο ζητώντας δανειακά”

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την τηλεφωνική απάτη που διαπράχθηκε στην πόλη της Ιεράπετρας εις βάρος του πρώην Αντιδημάρχου της Ιεράπετρας, κ.Αργυρή Πανταζή από άγνωστο άτομο που ζήτησε  από κάποιο επιχειρηματία κάποια προϊόντα της παραγωγής του και ότι τα χρήματα θα  τα κατέβαλε μέσω e banking στο λογαριασμό του επαγγελματία υποκρινόμενος ότι είναι.ο γνωστός Αυτοδιοικητικος, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης σε σχετικη ανακοίνωση της κρούει’ τον Κώδωνα του κινδύνου και εφιστά την προσοχή των πολιτώ καλώντας τους να είναι άκρως προσεκτικοι.

Στην ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αναφέρει:

Επειδή ζούμε, σε “περίεργες”μέρες , με εμφανείς και πραγματοποιήσιμες πράξεις του Ποινικού Δικαίου, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, συνιστά σε όλους τους πολίτες ψυχραιμία , στηρίζοντας τους και καλώντας τους, να διασταυρωνουν, κάθε όχληση και παρόμοια Πρόσκληση, από οποιοδήποτε που επικοινωνεί μαζί τους ,προφασιζόμενος “γνωστό”  μας που αιτείται χρηματικό ποσό, και εάν κάτι φανεί περίεργο , από όλη την τηλεφωνική επικοινωνία και  διαδικασία  ,να καταγγέλλει  το περιστατικό ,στις αρμόδιες υπηρεσίες (Αστυνομία)

"Sponsored links"

Τέλος, ευχόμαστε την περιπέτεια του κ.Πανταζη να την χειριστούν άμεσα οι Αρχές , να βρεθεί ο ένοχος, η οι ένοχοι και να τιμωρηθούν, προς την ασφάλεια των πολιτών και αποφυγή ομοίων πράξεων που τιμωρούνται από τον ισχύοντα Ποινικό κώδικα

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελακη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις