Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων: Αυτές είναι οι εικόνες που αντικρύζουν οι τουρίστες στον Πύργο Ψηλονέρου

1 Σχόλιο

Μία σειρά φωτογραφίες έστειλε στην εφημερίδα μας η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων. Αυτό που αποτυπώνεται είναι η άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή Πύργος Ψηλονέρου στα Λειβάδια εν όψει της τουριστικής περιόδου.

Σκουπίδια δίπλα σε κάδους, καλάμια να καλύπτουν το οδόστρωμα λακούβες στην άσφαλτο, ακόμα και ο πεζόδρομος που έχει ξεκινήσει από το Μάλεμε και έχει φτάσει μέχρι τώρα στον Πύργο Ψηλονέρου αναγκάστηκαν να τον ανοίξουν για να περάσουν τα νερά του χειμώνα χωρίς ακόμα να έχει επισκευαστεί.

Όπως σημειώνουν σε σχετικό συνοδευτικό έγγραφο, αν και ο Δήμος Πλατανιά έδωσε υποσχέσεις ότι το μέρος θα έχει καθαριστεί πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, τίποτα δεν έχει γίνει.

"Sponsored links"

Δείτε φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. KIDONNAS KIDONNAKIS

    ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Μ ΑΚΟΥΣ?
    θαρθει η ωρα που θα παει στην φυλακη ο ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΟΧΗΝΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΚΑΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ..ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ. ///Π.Χ 300.000 ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΛΙ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?150.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΕΚΑΤΣΗ.,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.?.
    ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ”ΝΕΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ”,ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΨΗΛΟΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…?

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today