Έξυπνη Γεωργία, απο την ιδέα στην πράξη! Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 30/5 στις 18.30 το απόγευμα, το B.I.C. Κρήτης – Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  “Έξυπνη Γεωργία: Από την Ιδέα στην πράξη”, στη συνεδριακή Αίθουσα του B.I.C. Kρήτης, οδός Φιλοθέου Α’ αρ. 8 στην Ιεράπετρα. Είσοδος ελέυθερη!

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Θα δούμε τι είναι η Έξυπνη Γεωργία, πως έχει εφαρμοστεί ανα τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, ενώ ερευνητές και καθηγητές του ΙΤΕ και του ΤΕΙ Κρήτης θα παρουσιάσουν το επιστημονικο τους έργο.

"Sponsored links"

Ειδικοί θα μας μιλήσουν για ιδέες άμεσης εφαρμογής Σύγχρονων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην καλλιέργεια και τις ωφέλειες που προκύπτουν, αλλά και τοπικοί αγροτικοί παραγωγοί και επιχειρηματίες, θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

‘Όλοι μαζί θα συζητήσουν, θα ανταλλάξουν ιδέες και θα απαντήσουν στις απορίες μας.

Σε προσκαλούμε να μας τιμήσεις με την παρουσία σου σε αυτή την εκδήλωση – γιορτή, για το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της τοπικής Γεωργίας που μόνο όλοι μας μπορούμε να γράψουμε, με γνώση, πληροφόρηση και ενδιαφέρον για την δραστηριότητα μας!

Οι εγγραφές αρχίζουν! Κέρδισε χρόνο, κάνοντας την ηλεκτρονική σου κράτηση θέσης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις