Έρχεται «κύμα» απολύσεων στην ΕΑΣΗ- Κλείνουν τα Σ/Μ της ενδοχώρας

Κανένα σχόλιο

Αναταραχή στους κόλπους των εργαζομένων -Φόβος για τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους κόλπους της ένωσης Αγροτικων συνεταιρισμών Ηρακλείου, που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σήμερα ότι κλείνει το Σούπερ Μάρκετ της Οργάνωσης στο Καστέλι και μάλιστα ειδοποιήθηκαν να μαζέψουν ότι υπάρχει σε αυτό και να τα τοποθετήσουν σε αποθήκες. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και για το Σ/Μ στο Αρκαλοχώρι.

Η διοίκηση της ΕΑΣΗ δεν έχει κρύψει την πρόθεση της να προχωρήσει σε απολύσεις, στην προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών της, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει να κάνουν λόγογια απομάκρυνση περίπου 80 υπαλλήλων επί συνόλου 154.

Την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πότε θα καταβληθούν όχι μόνο αποζημιώσεις αλλά και δεδουλευμένα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οφείλονται σε εργαζόμενους μισθοί 10 και 12 μηνών.
Υπενθυμιζεται ότι το τελευταίο διάστημα στους εργαζόμενους στην ένωση δίνονταν αντί για χρήματα κουπόνια για αγορές από τα καταστήματα της.

"Sponsored links"

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και η αγωνία των δεκάδων εργαζομένων μεγάλη…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις