Έρχεται κι άλλο ρωσικό εμβόλιο για τον κορονοϊό: Ερευνητικό κέντρο έτοιμο να κυκλοφορήσει 2 εκδοχές

Κανένα σχόλιο

Το ρωσικό ερευνητικό κέντρο Vector σχεδιάζει την κυκλοφορία δύο εκδοχών του εμβολίου για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον επικεφαλής του κέντρου, Ρινάτ Μακσιούτοφ.

«Έχουμε αναπτύξει εμβόλια για την πρόληψη της COVID-19 στη βάση 6 ανεξάρτητων τεχνολογικών πλατφόρμων» ανέφερε ο διευθυντής του ερευνητικού κέντρου.

« Έχουμε διαλέξει τις δύο πιο υποσχόμενες εκδοχές, τις οποίες σκοπεύουμε να δώσουμε στην κυκλοφορία» τόνισε ο Μακσιούτοφ σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο ρωσικό κανάλι Rossiya-1

"Sponsored links"

Ο Μακσιούτοφ προχώρησε στην υπόθεση ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως αναπτύξουν ανοσία στον κορονοϊό για όλη τους τη ζωή, υπό κάποιες πρϋποθέσεις.

«Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του ανοσοποιητικού συστήματος και εάν η πορεία της ασθένειας ήταν σοβαρή, μπορώ να υποθέσω ότι ανοσία για όλη τη ζωή μπορεί να αναπτυχθεί» σημείωσε ο ειδικός.

Το εμβόλια του κέντρου δεν είναι πολύ πίσω από το εμβόλιο Sputnik V του  ρωσικού ερευνητικού κέντρου Gamaleya, που καταχωρήθηκε τον Αύγουστο.

Στα : Επιστήμη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις