Έρχεται sequel του manga Kabamaru μετά από 32 χρόνια | Φωτός + Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Mακαρονάδες όλου του κόσμου, ενωθείτε! Ο θρυλικός Kabamaru επιστρέφει μετά από 32 χρόνια

Η δημιουργός του Kabamaru, Yuu Azuki, ανακοίνωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου επιστρέφει σε βιβλίο manga ο θρυλικός νίντζα, δίνοντας μια συνέχεια στην ιστορία του.

Η ιστορία θα έχει τίτλο “Iga no Kabamaru Sorikara” και η πλοκή θα συνεχίσει από το σημείο στο οποίο είχε μείνει, όταν δηλαδή ο Kabamaru επέστρεψε στα βουνά για να εκπαιδευτεί σε νίντζα.

"Sponsored links"

Για όποιον δεν ξέρει, ο Kabamaru είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του (δεν είναι πραγματική γιαγιά του, αλλά μία γυναίκα που ήταν πολύ ερωτευμένη όταν ήταν νέα με τον παππού του Kabamaru). Εκεί θα συναντήσει την μοναδική εγγονή της γιαγιάς, θα παλέψει εναντίον του αντίπαλου σχολείου, θα τρέξει σε μαραθώνιο, θα σώσει τον Ινοκίσι, τον φίλο του το αγριογούρουνο από το βουνό, το οποίο το είχαν σε έναν ζωολογικό κήπο στο Τόκιο, θα υποστεί βασανιστήρια από την χοντρή νοσοκόμα και άλλα.

Η Αzuki σχεδίασε το manga Igo no Kabamaru από το 1979 μέχρι το 1984 σε εβδομαδιαία περιοδικά. To 1983 κυκλοφόρησε σε anime στην Ιαπωνική τηλεόραση με 24 επεισόδια το 1983-1984. Μετά από τότε δεν υπήρξε κάποια συνέχεια στην ιστορία του Kabamaru.

Στην Ελλάδα το anime το είδαμε στις αρχές των 90s και αγαπήθηκε αμέσως.

Iga-no-Kabamaru

animenewsnetwork

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις