Έρχονται 1905 θέσεις εργασίας στην Κρήτη με τα κοινωφελή

Κανένα σχόλιο

Συνολικά 1905 θέσεις εργασίας στους δήμους της Κρήτης προβλέπονται με βάση την κατανομή στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που αναμένεται να “τρέξει” το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για συμβάσεις 8μηνης διάρκειας. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν να γίνονται, μέσω ΟΑΕΔ, το πιθανότερο από αρχές Μαΐου, ενώ όσοι κι όσες επιλεγούν θα πιάσουν δουλειά αρχές Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόταση  του  Υπουργείου προς την  ΚΕΔΕ για  την  κατανομή  κοινωφελούς  εργασίας  2018, προβλέπονται :

"Sponsored links"

Συνολικά 900 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

240 θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

290 θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

και          475 θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται αναλυτικά οι θέσεις ανά δήμο της Κρήτης:

unnamed-8_180320_142521

newsbomb.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις