Έτοιμη η TUI για την Ελλάδα και την Κρήτη – Ανακοίνωση για την έναρξη των ταξιδιών

Κανένα σχόλιο

Έτοιμος από όλες τις αγορές για να ξεκινήσει τα ταξίδια του, δηλώνει ο όμιλος TUI με σημερινή του ανακοίνωση, από τα κεντρικά γραφεία του στο Αννόβερο.

Αν και Κυριακή, και αυτό έχει την σημασία του ο όμιλος TUI στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «η TUI είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα ταξίδια για τους παραθεριστές από όλες τις αγορές και να ξεκινήσει την θερινή περίοδο».

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η θερινή περίοδος 2020 ξεκινά σε όλο και περισσότερες χώρες. Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι αεροπορικές εταιρείες της TUI είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εκ νέου την πλήρη λειτουργία τους. Οι πρώτες πτήσεις διακοπών έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, π.χ. από Γερμανία, Βέλγιο ή Ελβετία. Οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία και η Κροατία βρίσκονται στο επίκεντρο των πρώτων διακοπών.

"Sponsored links"

Ενδιαφέρον για Τουρκία, καμία αναφορά για Αίγυπτο

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Η TUI εκτιμά την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανοίξει σύντομα τα ταξίδια σε χώρες εκτός ΕΕ. Είναι σωστό και αντικατοπτρίζει το αίτημα πολλών παραθεριστών να επιτραπούν ταξίδια σε χώρες εκτός ΕΕ όπου είναι δυνατόν με παρόμοιο ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο, όπως στην Τουρκία ή στο Μαρόκο. Οι συνομιλίες με τις αντίστοιχες κυβερνήσεις παρέχουν εμπιστοσύνη ότι τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας πληρούν υψηλά πρότυπα όπως και στην ΕΕ. Ως μια ολοκληρωμένη τουριστική ομάδα με τους δικούς της ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες, η TUI είναι καλά προετοιμασμένη να προσφέρει διακοπές σε αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις αρθούν οι εθνικοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί».

Τι έγινε μέχρι σήμερα

Επί του παρόντος, η TUI εξετάζει το αποτέλεσμα της επανεκκίνησης των διακοπών στη Μαγιόρκα στα μέσα Ιουνίου. Ο στόχος των Βαλεαρίδων και της ισπανικής κυβέρνησης, καθώς και της TUI, ήταν να εφαρμόσουν τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας στην πράξη και να αξιολογήσουν την αποδοχή τους από τους επισκέπτες. Τα πρώτα δεδομένα δείχνουν ότι οι πελάτες αποδέχονται τα προστατευτικά μέτρα και τις απαιτήσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων και στα ξενοδοχεία. Λεπτομέρειες σχετικά με το αποτέλεσμα των πιλοτικών και συναισθημάτων των πελατών θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

Τι συμβαίνει ανά αγορά

Οι δραστηριότητες επανεκκίνησης των αγορών της TUI ανά αγορά έχουν ως εξής, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό κολοσσό:

Γερμανία: Ως ο πρώτος ταξιδιωτικός πράκτορας, η TUI Deutschland ξεκίνησε τη λειτουργία της ήδη στις 15 Ιουνίου, με δύο πτήσεις από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη προς τη Μαγιόρκα και έκτοτε έχει προγραμματίσει 40 επιπλέον πτήσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Τον Ιούλιο, ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας σχεδιάζει να εκτελέσει 1.500 πτήσεις, κυρίως προς τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία. Τα Κανάρια Νησιά θα ξεκινήσουν και πάλι από την 1η Ιουλίου.

Αυστρία: Η πρώτη πτήση της TUI Austria θα απογειωθεί από τη Βιέννη στις 3 Ιουλίου, με προορισμό την Κρήτη. Τον Ιούλιο, προγραμματίζονται 60 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με έμφαση στα ελληνικά νησιά.

Ελβετία: Η TUI Suisse ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία της στις 18 Ιουνίου, με την πρώτη πτήση από τη Ζυρίχη προς το Φάρο και στις 29 Ιουνίου στη Λάρνακα. Τις επόμενες εβδομάδες, οι αναχωρήσεις προγραμματίζονται με έμφαση στις Βαλεαρίδες Νήσους, την Ελλάδα και τις Καναρίους Νήσους.

"Sponsored links"

Πολωνία: Η TUI Poland βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεκινήσει τη λειτουργία της στη Μαγιόρκα και την Κρήτη από την 1η Ιουλίου και στη συνέχεια θα προσθέσει γρήγορα τη Βουλγαρία και τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά στο χαρτοφυλάκιό της. Ως η πρώτη αγορά εντός της TUI, η TUI Poland έχει μεταφέρει ολόκληρη την εξυπηρέτηση πελατών της σε ψηφιακή, παρέχοντας σε όλους τους επισκέπτες μια πλήρως ψηφιακή υποστήριξη 24/7 μέσω σχετικής εφαρμογής.

ΗΒ και Ιρλανδία: Η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της TUI, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας, ξεκινά εκ νέου τις δραστηριότητές της από τις 11 Ιουλίου, με τις πρώτες πτήσεις να αναχωρούν από το Λονδίνο-Γκάτουικ προς την Ίμπιζα και το Μπέρμιγχαμ προς την Πάλμα. Θα εκτελεί 44 πτήσεις την εβδομάδα σε οκτώ προορισμούς μεταξύ 11 και 24 Ιουλίου και θα αυξηθεί σε 19 προορισμούς από τις 25 Ιουλίου, αυξάνοντας τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων από τον Αύγουστο.

Σουηδία: Η Σουηδία ανοίγει τα σύνορά της τέσσερα ταξίδια αναψυχής στις 30 Ιουνίου. Λίγες μέρες αργότερα, οι πρώτοι Σουηδοί θα πετάξουν στη Ρόδο με πτήσεις TUI. Τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκινήσει πάλι η λειτουργία προς τις χώρες Σένγκεν, με τους περισσότερους παραθεριστές να επιλέγουν παραδοσιακά να ταξιδέψουν στην Ισπανία και την Ελλάδα.

Νορβηγία: Η νορβηγική κυβέρνηση επεσήμανε ότι σκοπεύουν να ανοίξουν τα σύνορά τους για τους πολίτες της σε πολλές χώρες Σένγκεν στις 15 Ιουλίου. Η TUI αναμένει ότι οι πρώτοι Νορβηγοί επισκέπτες της TUI θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Όσλο Γκαρντεμέν την ίδια εβδομάδα για την Κρήτη.

Δανία: Τα σύνορα της χώρας έχουν ανοίξει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στις 27 Ιουνίου 2020. Στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, η πρώτη πτήση με Δανούς επισκέπτες θα απογειωθεί από την Κοπεγχάγη για την Κρήτη. Στη συνέχεια, η Δανία θα αρχίσει να προσφέρει πτήσεις και πάλι σε χώρες όπως η Ισπανία και η Κύπρος μετά τη ζήτηση των καταναλωτών.

Φινλανδία: Η Φινλανδία καταργεί ταξιδιωτικές απαγορεύσεις για έναν αυξανόμενο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών από τις 13 Ιουλίου και μετά. Η ζήτηση των πελατών για ταξίδια το καλοκαίρι είναι υψηλή. Η πρώτη πτήση από το Ελσίνκι θα είναι προς την Κρήτη και θα  υπάρξουν εβδομαδιαίες πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο.

Βέλγιο: Στις 20 Ιουνίου, η TUI fly Belgium πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση από τις Βρυξέλλες προς το Ντουμπρόβνικ. Από την 1η Ιουλίου και μετά, ο Βέλγος ταξιδιωτικός πράκτορας θα παρέχει το πρόγραμμα στην Ισπανία και την Ελλάδα. Η TUI fly Belgium θα αυξήσει σταδιακά τις δραστηριότητές της. Από τις 24 Ιουλίου, η εταιρεία θα λειτουργήσει πλήρως το πρόγραμμά της με 219 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 72 προορισμούς.

Ολλανδία: Η TUI Netherlands θα λειτουργήσει ξανά από την 1η Ιουλίου, με την πρώτη πτήση να δρομολογείται από το Άμστερνταμ στη Μαγιόρκα, ακολουθούμενη από πτήσεις προς Γκραν Κανάρια, Τενερίφη, Ίμπιζα και πολλά ελληνικά νησιά αργότερα εκείνη την εβδομάδα. Από τα μέσα Ιουλίου και μετά, προγραμματίζονται πτήσεις προς Κύπρο και Βουλγαρία. Το πρόγραμμα για το καλοκαίρι θα αυξηθεί σε περισσότερες από 200 πτήσεις σε 30 προορισμούς. Στις 2 Ιουλίου, η πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της TUI πετάει Ολλανδία μετά το κλείδωμα θα απογειωθεί στο νησί Κουρακάο των Ολλανδικών Αντιλλών, ακολουθούμενη από πρόσθετες πτήσεις προς το Μπονέρ και την Αρούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Γαλλία: Η TUI France θα επικεντρωθεί στις βασικές μάρκες της λέσχης, «Club Marmara» και «Club Lookéa» και στην κύρια εμπορική της επωνυμία, «Nouvelles Frontières». Περίπου σαράντα clubs θα ανοίξουν πόρτες από την 1η Ιουλίου, στη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία. Η κύρια καλοκαιρινή σεζόν στη Γαλλία ξεκινά μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου με το άνοιγμα του πάνω από το 50% της προσφοράς των βασικών brands. club.

Τις επόμενες εβδομάδες, όλες οι αγορές ua αυξάνουν σταδιακά τον όγκο τους ανάλογα με τη ζήτηση και τον αυξανόμενο αριθμό προορισμών που ua είναι προσβάσιμοι.

Για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των πελατών της, η TUI εισήγαγε ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων και πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου 10 σημείων για τα ξενοδοχεία του, και συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες του, όπως αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, ξενοδοχεία και τα σχετικά αρχές και κυβερνήσεις στους προορισμούς.

Πηγή: money-tourism.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις