Φωτορεπορτάζ από την ολοκλήρωση των εργασιών στη γέφυρα στον Αλικιανό – Σε μία βδομάδα σε λειτουργία λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της γέφυρας τύπου Μπέλεϊ στον Αλικιανό.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ καθώς η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών του Στρατού συναρμολόγησε τη στρατιωτική γέφυρα η οποία έχει μήκος 25 μέτρα και επιτρέπει τη διέλευση οχημάτων μέχρι και 25 τόνων.

Παρά την ολοκλήρωση της γέφυρας, δε θα δοθεί ακόμη σε χρήση. Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο δρόμο που οδηγεί προς τη γέφυρα που χρειάζεται ασφαλτόστρωση και τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέσα σε μία εβδομάδα.

Με την παράδοση του έργου αναμένεται να λυθεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τους κατοίκους των περιοχών που εδώ και μήνες κινούνται μέσω δρόμου που δημιούργησαν οι ίδιοι δίπλα στον ποταμί Κερίτη.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα των εργασιών:

 

 

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις