Έτσι θα επιβάλλει τον σεβασμό στους κοινόχρηστους χώρους ο Δήμος Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αποφασισμένος φαίνεται ο Δήμος Χανίων να προχωρήσει στην επιβολή του σεβασμού των κοινόχρηστων χώρων από όσους προχωρούν αυθαίρετη σε κατάληψή του.

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων ανακοίνωση ότι, οι εκθέσεις βεβαίωσης παραβάσεων για κοινόχρηστο χώρο θα συνοδεύονται από εντολή άρσης της αυθαίρετης κατάληψης του κοινόχρηστου χώρου. Η αφαίρεση των κάθε είδους αντικειμένων, που έχουν τοποθετηθεί στον κοινόχρηστο χώρο, θα πρέπει να γίνει εντός επτά (07) ημερών από την επόμενη της επιδόσεως.

Αν ο παραβάτης δεν συμμορφωθεί, τα εν λόγω αντικείμενα θα απομακρύνονται άμεσα από συνεργείο του Δήμου. Τα αντικείμενα, που αφαιρούνται, καταγράφονται και δεν επιστρέφονται αν προηγουμένως δεν καταβληθεί ειδικό πρόστιμο για τα έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης αυτών.

"Sponsored links"

Αν μετά την αφαίρεση των ανωτέρω αντικειμένων διαπιστωθεί δεύτερη παράβαση, αφαιρείται η άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου για χρονικό διάστημα έξι (06) μηνών. Αν το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν συμπληρώνεται εντός του ημερολογιακού έτους, που αφορά στην άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου, δεν χορηγείται στον παραβάτη νέα αντίστοιχη άδεια στο επόμενο ημερολογιακό έτος μέχρι συμπληρώσεως του χρονικού διαστήματος αυτού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today