17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Έφαγαν ξύλο εργαζόμενοι της ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο – Την παραδειγματική τιμωρία του πολίτη ζητά η εταιρεία

Ημερομηνία:

Συνηθισμένο φαινόμενο έχουν γίνει οι επιθέσεις πολιτών σε εργαζόμενους της ΔΕΔΔΗΕ. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, και με το κόστος του ρεύματος να έχει ανέβει περίπου 150%, πολλοί πολίτες που έχουν βρεθεί σε αδυναμία αλλά και άλλοι εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία προχωρούν σε ρευματοκλοπές. Υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ που σπεύδουν να εντοπίσουν αν πράγματι υπάρχει ρευματοκλοπή γίνονται στόχος επιθέσεων.

Τέτοια ήταν και η περίπτωση χθες όπου κλιμάκιο δύο τεχνικών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) βρέθηκε αντιμέτωπο με εξαγριωμένο ιδιοκτήτη κατοικίας στη Λυγαριά Ηρακλείου

Την παραδειγματική τιμωρία των πολιτών που επιτέθηκαν στους εργαζόμενους, ζητά η ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωσή της.

Στην ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

“Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη αλλά και τον αποτροπιασμό του για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν δυο εργαζόμενοί του από καταναλωτή, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και δεσμεύεται ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξαντλώντας τα περιθώρια αυστηρότητας που της παρέχει ο νόμος.

Η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα παρενόχλησης, εκφοβισμού και πόσο μάλλον άσκησης βίας είναι μηδενική και η Διοίκηση της Εταιρίας είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο τους εργαζομένούς της από αντικοινωνικές συμπεριφορές που επιδεικνύει μερίδα των καταναλωτών.

Στους άτυχους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και υποστήριξή μας.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...