17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Έφτιαξαν βίντεο με τα αδέσποτα σκυλάκια του Νοσοκομείου Χανίων | Bίντεο

Ημερομηνία:

Το επόμενο διάστημα θα απομακρυνθούν από το Νοσοκομείο Χανίων όλα τα αδέσποτα σκυλιά. Όμως, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να επιστρέψουν στους δρόμους.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής συμβούλου Κατερίνας Βουτετάκη και της 5μελούς Επιτροπής Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Χανίων δημιουργήθηκε ένα βίντεο για τα σκυλιά που βρίσκονται στο Νοσοκομείο Χανίων

Όπως σημειώνεται σε συνοδευτικό κείμενο:

“Μέσα στον Νοέμβρη θα πρέπει να αλλάξουν θέση και να επανατοποθετηθούν είτε στη φύση (άγνωστο σήμερα πού) είτε θα δοθούν για υιοθεσία. Ζητάμε την βοήθεια όλων, ώστε να γίνει το θέμα γνωστό και να έχουμε πολλές προσφορές.”

Δείτε το βίντεο:

[vimeo url=”https://vimeo.com/295531726″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ