Έχω ένα γείτονα Αλβανό εκ Σκοπίων

Κανένα σχόλιο

Έχω ένα γείτονα Αλβανό εκ Σκοπίων. Καλό παιδί κατά τα άλλα.

– Από πού είσαι; Τον ρωτούσαμε.

– Είμαι από τα Σκόπια μεριά, αλλά είμαι Αλβανός.

"Sponsored links"

Τώρα, θα τον ξαναρωτήσομε.

– Από πού είσαι;

– Τώρα είμαι Μακεδόνας.

Μπράβο Τσίπρα! Τι να λέγονται τώρα Αλβανοί, Τσιγγάνοι, Σλάβοι. Πες τους, όλους Μακεδόνες να ξεμπερδεύομε και με το ΝΑΤΟ και την Μέρκελ.

Θυμάστε βέβαια την Ουκρανία και τι έκανε η Μέρκελ. Πώς έσπευσε μαζί με τον Βενιζέλο να αναγνωρίσουν ως νόμιμη κυβέρνηση τους Νεοναζί που κατέλαβαν παράνομα την κυβέρνηση στην Ουκρανία. Αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι πως οι Έλληνες μη εθνικιστές επιδιώκουν αναγνώριση, του αντιεθνικισμού τους κλείνοντας ευλαβικά το γόνατο στον εθνικισμό του γείτονα.

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις