Έως τις 8 Οκτωβρίου οι εγγραφές στο “Κοινωνικό Φροντιστήριο δωρεάν εκμάθησης Αγγλικών” του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Αμέα και Ισότητας του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι οι εγγραφές για το “Κοινωνικό Φροντιστήριο δωρεάν εκμάθησης Αγγλικών” θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας Αμέα και Ισότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Palso Ν. Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ισόγειο Δημαρχείου (οδός Υψηλαντών), κατά τις ώρες 9.00 – 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2821341697, 2821341689.

"Sponsored links"

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση ενδιαφερομένου.

2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Ειδικού Δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή άδεια παραμονής.

3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

4. Αντίγραφο Ε1, εκκαθαριστικό σημείωμα, Ε9 (2014). Απαιτούνται δικαιολογητικά και για τους δύο συζύγους, εάν είναι διαζευγμένοι, το διαζύγιο και εάν είναι σε διάσταση ένορκη βεβαίωση από το Ειρηνοδικείο ή Υπεύθυνη Δήλωση, που παρέχεται από την υπηρεσία.

5. Απόφαση επιτροπής, που να αναφέρει το ποσοστό αναπηρίας.

6. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ για κάθε μέλος της οικογένειας, που δεν εργάζεται.

7. Βεβαίωση φοίτησης του προηγούμενου σχολικού έτους(εάν υπάρχει προηγούμενη φοίτηση).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις