Με το ζελέ Κοκοράκι του

Κανένα σχόλιο

Ο κ. Αλαβάνος είναι άνθρωπος ρεαλιστής, αλά όχι ιδιαίτερα ευφυής. Άλλος θα το έλεγε αλλιώς. Ο κ. Αλαβάνος είναι άνθρωπος ευφυής, αλλά όχι ιδιαίτερα ρεαλιστής. Ποιος εκ των δύο έχει δίκιο; Μου φαίνεται πως και οι δύο έχουν δίκιο, εφόσον εννοούν τα ίδια πράγματα. Ρεαλιστής, διότι αντελήφθη την ανάγκη της αλλαγής σε ιδέες και σε φυσικά πρόσωπα, αλλά όχι ιδιαίτερα ευφυής, διότι τα πρόσωπα που επέλεξε χρήζουν άμεσα αλλαγής.

805465_b Ή αφυής, διότι αντελήφθη ότι ο ίδιος σαν φυσικό πρόσωπο δεν εκπροσωπεί την αλλαγή, αλλά καθόλου ρεαλιστής, διότι με τα πρόσωπα που επέλεξε δηλώνει πως δεν αντιλαμβάνεται την ουσία της αλλαγής και πως η πρωτοβουλία του να παραχωρήσει την υλοποίηση της αλλαγής σ’ αυτή τα πρόσωπα καθιστά υπό αμφισβήτηση και τις ιδέες του, αλλά και την εξωφρενική πολιτικά αντίθεση μεταξύ των ιδεών του και των προσώπων του.

"Sponsored links"

Ο κ. Τσίπρας εμφανίζει θορυβώδεις και τρανταχτές ομοιότητες και αντιθέσεις με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Παπανδρέου. Ο Γεώργιος είναι κληρονόμος φυσικός και πολιτικός του Ανδρέα, ενώ ο κ. Τσίπρας είναι κληρονόμος του πνευματικού και πολιτικού του πατέρα, δηλαδή του κ. Αλαβάνου. Πού η αντίθεση; Ο κ. Παπανδρέου έδωσε αποφασιστική και θαρραλέα μάχη για να κρατηθεί στην θέση του και το πέτυχε , ενώ ο κ. Τσίπρας «από τ’ αφτί και στο δάσκαλο».

Ο κ. Παπανδρέου είναι σεμνός και σαν πολιτικός και σαν άνθρωπος, ενώ ο κ. Τσίπρας με ναρκισσισμό, περισσότερο αγωνίζεται να εντυπωσιάσει με τις ισπανικές φαβορίτες και το ζελέ κοκοράκι του. Τελικά τι είναι ο κ. Αλαβάνος; Ευφυής πολιτικός και ρεαλιστής άνθρωπος; Ή μήπως επιδιώκει να επιδείξει και αυτός τις ισπανικές φαβορίτες και το ζελέ κοκοράκι του, αλλά , λόγω ηλικίας αντιλαμβάνεται πως αδυνατεί;

Τις εντυπώσεις πάντως τις κέρδισε. Εσείς τι λέτε; Είναι θετικές;

Ο ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΣ

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις