Λανθασμένη και κακοσχεδιασμένη επιχείρηση στις Μαλάδες Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Ώρα 20.30 σε φυτεία στην περιοχή Μαλάδες – Ηρακλείου, 3 αστυνομικοί του ΤΔΝ Ηρακλείου δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα που προσέγγιζαν τη φυτεία με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι ένας αστυνομικός και ελαφρύτερα άλλοι δύο. Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Malades Με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ Αντ/γου κ. Τσιατούρα διετάχθη άμεση μετακίνηση ενισχυτικών δυνάμεων από τη ΓΑΔΑ στην περιοχή Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα ομάδας της ΕΚΑΜ και αξιωματικών από τη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών, την Υποδ/νση Δίωξης Ναρκωτικών και την Υποδ/νση Δίωξης Εγκλημ. Ζωής και ιδιοκτησίας της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής. Η εποπτεία όλων των δυνάμεων που θα ενεργηθούν στην Περιφέρεια Κρήτης ανατέθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Ν. Ελλάδας Αντ/γο Κ. Μπουλούκο.

"Sponsored links"

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ηρακλείου κάνει λόγο για λανθασμένη και κακοσχεδιασμένη επιχείρηση, ενώ παράλληλα καταγγέλλει την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ότι δεν έχουν διδαχτεί από τα λάθη του παρελθόντος και δεν έχουν καταλάβει το ιδιότυπο της εγκληματικής δραστηριότητας στην Κρήτη. Οι συνδικαλιστικοί φορείς των Χανίων στην Κρήτη τονίζουν πως παρά τις εξαγγελίες των αρμοδίων ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα από την πλευρά της πολιτείας για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος στο νησί.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live