Στις καλένδες το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Επιβεβαιώθηκαν οι καταγγελίες του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Χανίων Μανώλη Σκουλάκη για παραπομπή – από πλευράς πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας – στις «καλένδες» του ζητήματος της ίδρυσης ΤΕΙ Δυτ. Κρήτης, με έδρα τα Χανιά και κέντρα ανάπτυξης το Ρέθυμνο και την Κίσσαμο. Όπως προκύπτει από την σχετική απάντηση που έλαβε ο Μ. Σκουλάκης από τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Σ. Ταλιαδούρο, «η σχετική πρόταση για την ίδρυση του Μεσογειακού ΤΕΙ εισήχθη προς συζήτηση στο Συμβούλιο Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΣΑΤΕ) στις 20-12-2005 και στη συνέχεια προωθήθηκε για γνωμοδότηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και έκρινε ότι, επί του παρόντος, πρέπει να απόσχει από την περαιτέρω επεξεργασία του σχεδίου» (δίχως να διευκρινίζονται στην απάντηση του Υφυπουργού Παιδείας οι λόγοι αυτής της ενέργειας).

Το Υπουργείο Παιδείας – σύμφωνα με το κ. Ταλιαδούρο – «θα επανέλθει επί του θέματος και θα εισάγει εκ νέου το εν λόγω θέμα για συζήτηση στο ΣΑΤΕ, αφού υποβληθεί πλήρης και ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία θα περιέχει οικονομοτεχνική μελέτη και μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, όπως ορίζουν οι διατάξεις του Ν. 3549/2007».

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις